Hotel Nice

Hotel Nice

La ubicació cèntrica de l'Hotel Nice permet visitar a peu tots els punts d'interès de la Seu d'Urgell, tot passejant i gaudint de l'ambient natural que envolta la capital de l'Alt Urgell. L'art romànic, la catedral, el museu, Sant Domènech (sala de congressos), el Parc Olímpic del Segre, zona esportiva, el Parc de la Valira... Tot està a un pas de l'Hotel Nice i a només 10 Km del Principat d'Andorra.
L'Hotel Nice està adaptat i gaudeix de pàrquing tancat.
Serveis

La cafeteria es troba a la planta baixa de l'hotel i disposa d'un espai de terrassa a l'aire lliure durant els mesos d'estiu. Tot un punt de referència social a la Seu d'Urgell, ofereix serveis de cafeteria, saló de te, bar, tapes i plats combinats.

Habitacions

Totes les habitacions han estat remodelades durant el 2005.
- 3 categories d'habitacions, amb bany complet:
Estàndard, confort i amb saló
- Calefacció
- Aire condicionat
- Televisió amb canal privat
- Telèfon directe
- Totes les habitacions disposen de connexió WIFI

Restaurant

Basem el nostre receptari en un menú diari, tant per a clients de pas com per als que es troben a pensió. Altres opcions: menú infantil, menú especial i carta d'especialitats regionals. Aquest restaurant es caracteritza per la capacitat d'adaptar els plats per a vegetarians, dietes especials i esportives, amb previ avís.
Es pot oferir servei de bufet, per a col·lectius i sota comanda.

Salons

L'Hotel Nice és el marc ideal per a les seves necessitats. Disposa de 3 salons amb diverses capacitats, per a reunions, convencions, menjars d'empresa, celebracions, pàrquing, servei de restauració: bar, cafeteria, etc.
Un equip de professionals està a la seva disposició i pot ajudar-lo a organitzar el seu acte.
Podem organitzar-li, juntament amb els estaments oficials de la ciutat, un programa per als acompanyants: visites guiades pel nucli antic, visita al Museu Diocesà, etc.
Podem facilitar-li l'organització d'activitats lúdiques o esportives (golf, cicloturisme, ràfting, esquí, etc.).
Cal destacar que els salons disposen de connexió WIFI.

Documents relacionats

Enllaços d'interès

Go to top